POLETNA AKCIJA, 30% POPUST na vsako drugo masažo

Naš salon je praznoval že tretji rojstni dan!🥳️ Ne vem, koliko časa ste že z nami, ampak v tem obdobju se je kar dogajalo. No, tudi naša ekipa je lepo zrasla, zato vam danes predstavim našega športnega maserja Vida.🙋

Vid se je ekipi pridružil pred 1 letom kot izredno talentiran mlad maser, potem pa je pod mojim mentorstvom zgradil še tehnično znanje masaže in teoretično znanje anatomije. Usmeril se je v športne masaže, saj je tudi sam aktiven športnik. Veliko časa preživi v plezalni steni, zato dobro razume potrebe športnikov. O njegovi kvaliteti dosti povejo mnenja njegovih strank, kot je zapisala Vita:

“Pred kratkim sem bila v salonu Alenka na masaži pri Vidu. Fant res obvlada. Odpravil je cel kup vozljev, ki sem jih imela med lopaticama, sprostil bolečine v mišicah na nogah in mi razložil povezave med različnimi deli telesa. Za konec mi je dal napotke, na kaj naj v prihodnje pazim, da se bodo bolečine čim manj pojavljale in razlika je neverjetna! Hvala Vidu in salonu Alenka za odlično masažo.”

To poletje sva se z Vidom odločila za POLETNO AKCIJO: do konca oktobra za vsako drugo masažo pri Vidu dobiš 30 % popusta. 

Poleg ponedeljkov med 12 in 17 uro se lahko sedaj prijavite na masažo tudi ob torkih in sredah med 15 in 20 uro.💆

*Ne, nimamo nobene posebne kode ali drugih komplikacij. In ja velja za vse vrste masaž, ki jih Vid izvaja – tudi za vroče kamne in klasično masažo. Seveda popust lahko koristiš večkrat, tudi za 4., 6. in 8. masažo, če se želiš do konca oktobra masirati večkrat. Super, kajne?

Naroči se na masažo.

Naj ti še v imenu celotne ekipe zaželim eno fajn poletje in upam, da se spet kaj vidimo v salonu. 🌞 

Ne pozabite se naročiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja